foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
+043 756 00 234 03
office@engineer.com

Laatste reacties

User Menu

Login Form

Ik ben al een aantal dagen met een groep enthousiaste hardlopers uit Friesland in Kaapstad om deel te nemen aan de Two Oceans Marathon. Inmiddels is deze geweldige happening achter de rug en kan de organisatie zich opmaken voor de editie van 2018.

Afgelopen vrijdag mochten de deelnemers van de trailrun beginnen. Er waren twee routes uitgezet rond de Tafelberg van 12 en 24 kilometer. Beiden waren zeer pittig mede door het grote hoogteverschil. De zaterdag was gereserveerd voor de halve marathon en het hoofdnummer, de 56 kilometer. De temperatuur was op die dagen rond de 20 graden, maar inmiddels gaat het richting de 30 graden. Door problemen met mijn gezondheid voorafgaande aan deze reis was ik niet in staat om zelf aan een van de afstanden mee te doen.

Jammer, zeker, maar ik ben allang blij dat ik met de groep meekon. Wie Google raadpleegt over deze Two Oceans Run komt er wel achter wat de resultaten zijn van de meeste groepsleden. Ilona Kruis haar tijd op de langste afstand vermeld ik alvast: rond de 4.43. Een supertijd. Voor een deel van groep zit de reis er aanstaande donderdag weer op.

Ik plak er met de rest dan nog een weekje safari bij aan.

Hemfrie

Reacties   

0 #1 Wietske de Jong 22-04-2017 12:38
Hallo Henrie, het waren fijne 56 km's ... alle 7 hardlopers uit Friesland welke de 56 km deden, waaronder ik, hebben dit ruim binnen het tijdslimiet van 7 uren gehaald. Het was super! Geniet nog even van jullie fijne doorreis. Wij zijn gisteren weer geland! Groetnis Wietske de Jong fan de Jouwer ( FB Wiets Leaffamke)
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen