foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
+043 756 00 234 03
office@engineer.com

Laatste reacties

Login Form

Maandag 27 november a.s. is het zover: de welbekende, gezellige & voor velen inmiddels traditionele Sinterklaasloop wordt dan weer georganiseerd.
Trots zijn wij te kunnen melden dat we met Sporthuis AP van der Feer een nieuwe hoofdsponsor hebben gevonden. De komende jaren zullen zij hun naam aan de loop gaan verbinden. AP van der Feer maakt het mogelijk om met je startnummer als lotnummer leuke prijzen te winnen, iedereen maakt dus kans!
 
 
De loop door en rond Bolsward kent een lengte van 7,6 kilometer. De route is iets gewijzigd t.o.v. voorgaande jaren, we gaan ook de hoofdsponsor bezoeken… Om exact 19.00 uur zal Sinterklaas het startschot geven bij Sporthal De Middelzee aan De Blink 5.
Bij de sporthal is kleed- en douchegelegenheid, waardevolle spullen kunnen worden afgegeven.
Inschrijven is mogelijk vanaf 17.30 uur, het inschrijfgeld bedraagt € 5,00 (ook voor LAB-leden).
We werken met elektronische tijdmeting. De eindtijden zullen na afloop van de loop z.s.m. op onze website worden geplaatst.
Onderweg zullen zo’n 25 verkeersregelaars de loop in goede banen leiden. Voor ieders veiligheid vragen wij alle lopers om reflecterende kleding en/of verlichting te dragen.
In geval van extreme weersomstandigheden zullen wij om 16.00 uur op www.labbolsward.nl en onze Facebookpagina bekend maken of de loop wel of niet doorgaat.
Graag tot ziens op de 27e bij de AP van der Feer Sinterklaasloop!
Met sportieve groet,
Bestuur LAB
Recreatief & Uitdagend!

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen