foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
+043 756 00 234 03
office@engineer.com

Laatste reacties

Login Form

Maandag 28 november 2016 is de Sinterklaasloop. Een loop waarbij we ook dit jaar weer een record aantal deelnemers verwachten. Vorig jaar waren er 327 deelnemers. Dit jaar zou de grens van 350 deelnemers wel eens gehaald kunnen worden.

Waarom? Omdat het een gezellige loop is over een relatief korte afstand en waarbij Sinterklaas zelf aanwezig zal zijn om het startschot te lossen. De loop brengt de lopers langs de donkere wegen in en om Bolsward, vandaar dat een reflecterend vest of verlichting verplicht is !

De te lopen route wordt voorzien van bordjes met pijlen en linten, dit om verkeerd lopen en ongelukken te voorkomen.  Iedereen loopt op eigen risico mee en voor de deelnemers zijn de verkeersregels hetzelfde zoals die gelden voor wandelaars. Wel zullen op belangrijke punten vrijwilligers staan.

Iedere deelnemer ontvangt uit handen van Sinterklaas zelf een smakelijke herinnering. Er is kleed en douche gelegenheid in de sporthal. Start om 19.00 uur bij sporthal De Middelzee. Inschrijving vanaf 18.00 uur. Deelname kosten bedragen :

 • Trainingsleden Gratis
 • niet-leden € 4,- met Sinterklaas herinnering

  Er zal een fietser voor de eerste lopers en een fietser achter de laatste lopers mee fietsen.

  De uitslag zal zo snel mogelijk na afloop online komen te staan.

 •  

  Om tijd te besparen bij de voorinschrijving van de Sinterklaasloop hebben we het voorinschrijvingsformulier alvast online geplaatst. Je kunt deze thuis afdrukken en invullen en meenemen naar de start. Als het kan zorg er dan voor dat je gepast geld meeneemt naar de start! Deelname is €4,-
  Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan

   

   

  Inschrijven vanaf 18.00 uur