foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
+043 756 00 234 03
office@engineer.com

Laatste reacties

Login Form

Bij de foto in het maisland...


Zaterdag vond de Thomastrail in Nieuwehorne plaats. Een evenement over drie afstanden, bijna uitsluitend off-road draven. Totaal zo’n vierhonderd personen, hoofdzakelijk mannen en jongens, deed mee.

Waarom gaat een clubje oude(re) mannen proberen hard te lopen door de blubberzooi? ‘t Zandbak-gevoel uit de jeugd ophalen? Ontspanning door inspanning? ultieme test van het lichaam? Even wat anders dan het zoveelste wegwedstrijdje? Het kan allemaal waar zijn. Tegelijk.
We liepen in teamverband: Ton Visser, Wilco Tiemes, Symen v.d. Velde, Bouwe Bruinsma en ondergetekende als óud LAB-lid om utens. Allen deden de 20 k. Mooi bij elkaar gebleven, met een gemiddelde van ongeveer 5.45 per km.

Het parcours was pittig en uniek, eigenlijk weergaloos. De natte maisvelden ( nog nageurend van de drijfmest), overvolle greppels en soppige weilanden ontbraken niet. Soms gingen we tot over de knieën erin.
De route ging over particulier terrein en was tot het laatste moment onbekend gebleven. Dat had te maken met de natte toestand van het land.
Het was allemaal prima geregeld.

Onderweg een verzorgingspost met o.a. warme poffertjes. Erg leuk!
Bij de finish wachtte een warme douche en thuis draait de was al weer. Een super ervaring die unaniem onze aanbeveling meekrijgt.

Volgend jaar weer!Bauke Jansen

Klik hier voor de video https://www.youtube.com/watch?v=5-8kGEX8y7Y&feature=youtu.be

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen