foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
+043 756 00 234 03
office@engineer.com

Laatste reacties

Login Form

Op Tweede Paasdag, 2  april, zal het startschot klinken voor de Helly Hansen 4 en 10 mijl van Bolsward.

Voor de 4 mijl zal er vanaf maandag  8 januari een clinic starten voor mensen die graag de 6,437 kilometer willen gaan lopen. Beginnende hardlopers krijgen naast een schema voor de 4 mijl, één keer in de week een gezamenlijke training op de mandagavond onder leiding van deskundige trainers dia KNAU gecertificeerd zijn. Daarnaast is er twee keer een testloop.

Naast de gezamenlijke training op maandag om 19.30 uur (eerste gezamenlijke training is 8 januari) bestaat het schema uit twee andere trainingen per week die je zelf kunt uitvoeren. In 11 weken worden de lopers langzaam aan klaar gestoomd voor de 4 mijl. De route van zowel de 4 als 10 Engelse mijlen zal voor een groot deel langs oude wedstrijdroutes van de LAB gaan. Je betaald voor de clinic €35,-. Uiteraard zit hierbij inbegrepen je inschrijvingsbewijs voor de loop op 2 april. Na afloop van de clinic mag je 3x gratis mee trainen met de LAB op de maandagavond. Maar je krijgt van de sponsor AP van der Feer ook nog een hardloopshirt en een kortingsbon.

Mensen die mee willen doen aan de clinic kunnenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.l Let op het is niet verplicht om aan de 4 mijl mee te doen. Je mag ook gewoon meedoen aan de clinic om te beginnen met hardopen.

Vermeld in je mail je naam, adres, 06 nr (groepsapp) en leeftijd. Ook is het handig om te vermelden wat je sportervaring is en of je al eerder hebt gelopen en hoe die ervaring was.

Bij aanmelding ontvang je het schema per mail en ook de verder informatie van o.a de trainingslocatie.

De clinic gaat door als er 15 deelnemers zijn.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen