foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
+043 756 00 234 03
office@engineer.com

Laatste reacties

Login Form

Zo'n 30 leden kwamen donderdagavond naar de productiehal van Sonnema berenburg aan de Stoombootkade voor de ledenvergadering.

Na de ontvangst met koffie was het tijd om de stand van zaken te vertellen wat betreft de zaken rondom de Lab. Jeroen begon voor de laatste keer als voorzitter met een overzicht van de gebeurtenissen van onze club van het afgelopen jaar. Hierin haalde hij een aantal lopers aan die elders in de wereld mee deden aan loopjes en op die manier de Lab ook buiten de provincie en landgrenzen bracht .

Ronald bracht de leden op de hoogte van de drie loopjes die we nu organiseren bij de Lab en gaf aan dat het bestuur tevreden is met de opkomst bij deze loopjes.

Raymond liet zien dat we er finacieel goed voorstaan.

Daarna was het afscheid nemen. Anneke, Lian en Jeroen stappen uit het bestuur en zij werden door Ronald bedankt. Er wordt nog gezocht naar twee nieuwe bestuursleden.

Bij de rondvraag waren geen grote bijzonderheden.

Na de pauze kregen we een filmpje te zien over de oorsprong van Sonnema waarna we de fabriek in mochten. Vanaf de ballustraed werd uitleg gegeven waar en hoe het nationale slokje gekruid, gebotteld en verpakt wordt. Na deze uitleg was het tijd om te proeven en dat lieten de leden van de Lab zich niet twee keer zeggen.

Alles wat ût Bolsert komt dat .....  

Foto's

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen