foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
+043 756 00 234 03
office@engineer.com

Laatste reacties

Login Form

Heineken is in de Formule 1 actief, de Eerste Divisie wordt gesponsord door Jupiler, we kennen de Amstel Gold Race…zomaar wat voorbeelden dat alcohol en sport ook samen kunnen gaan. LAB gaat alcohol en de jaarlijkse ledenvergadering combineren😊
 
Het bestuur van LAB nodigt je uit voor de jaarlijkse ledenvergadering, op 08 maart as. zijn we te gast bij Sonnema Berenburg aan de Stoombootkade 12 in Bolsward. De koffie staat klaar vanaf 19.45 uur, aanvang vergadering om 20.00 uur.
Na afloop van de ledenvergadering krijgen we een rondleiding door het bedrijf dat Bolsward op de kaart zet: we worden meegenomen door de geschiedenis van Sonnema, we gaan naar de kruidenzolder, bekijken de bottelarij en horen waarom Berenburg zo’n bijzondere drankje is.
We sluiten de avond af met ’n drankje en hapjes.
Laat je ons weten of je ook van de partij bent? Opgave graag voor 6 maart via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij een van de bestuursleden, dit ivm afstemmen van de avond met de firma Sonnema.
Graag tot 08 maart!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen